torsdag, november 08, 2012

Min modepose

Nya grejer! Det var länge sen jag fick köpa nya grejer, förutom den spinkiga pojkvännen i lördags. Här har jag på mig fynd från Västerås - jeans, väst, brosch, hårfärg och mascara. Och jag måste hålla med alla icke modebloggare om att det är svårt att ta en sån här bild. Fick inte till den grymmaste modebloggsposen direkt. Vilken tur att jag inte är modebloggare då, tänker ni nu. Jag håller med er.

Vad som också saknas på den här bilden är ett skärp. Jag skulle behöva ett skärp och överväger att springa och köpa ett på lunchen för jag kommer inte stå ut länge till. Byxorna hasar ner till knäna så fort jag tagit två steg. Att gå uppför trappor ska vi inte ens tala om. Men de andra nya grejerna sitter fint!


Uppdatering
Idag är det en modeblogg så då måste jag ju följa reglerna också - förlåt. Hårfärgen är från Schwarzkopf, mascaran är L`Oreal, halsbandet från landet Spanien, västen från Only inköpt på Röda Korset (viktigt att notera), tröjan och jeansen från frk, strumporna från Marks & Spencer. Själv är jag från Hammarn, Grythyttan. 

2 kommentarer: