tisdag, december 31, 2013

Årskrönika: mars 2013

I mars hjälpte jag min bror och hans sambo att flytta. Självklart slutade BÅDA hissarna att fungera i huset där de bodde på typ sjätte våningen. Något försenade lämnade vi Örebro och åkte mot Göteborg. När allt var uppsprunget för trapporna blev det storhandling och flyttpizza. Någon el fanns det inte påslaget i lägenheten, så vi fick klara oss med skenet från några värmeljus.


Jasmine fyllde år så jag var med på hennes födelsedagsfirande. Den kvällen symboliseras av ett bord med snacks.Sebastian och jag firade årsdagen i Stockholm, men därifrån har jag inga bilder. Vi träffade också Jill och Jocke den helgen, som lagade baconinlindad fläskfilé till oss. Mums!


Jag besökte även sörmländska Strängnäs vid två tillfällen, för att göra research och ta bilder till mitt reportage om staden. Mysig liten ort som jag lovade att besöka igen under sommaren, men det löftet höll jag inte.



Sista helgen i mars, också kallad påskhelgen, spenderade vi på Baltic Queen och i Tallin, tillsammans med Jonis och Jojjo. I Tallin var det svinkallt, men fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar